SPOZNAJTE SVOJ KFC!

Veste, da ima KFC več kot 16.000 restavracij po vsem svetu?


Restavracije imamo v več kot 100 državah, vsak dan nas obiskuje nekaj milijonov zadovoljnih strank. Težko je verjeti, da je imel Harland Sanders leta 1930 ob odprtju prve KFC restavracije le edinstven recept za pripravo piščanca in močno prepričanje v svoj bodoči uspeh. Od samega začetka je bil zvest enemu načelu, ki ga je strogo spoštoval:

»Česarkoli se lotiš, delaj predano in najbolje kot zmoreš!«

Kljub temu, da je od takrat preteklo že mnogo let, se še vedno držimo istega načela.

Prepričani smo, da je ravno to odgovorno za KFC-jev uspeh in zahvaljujoč temu se toliko ljudi odloči obiskati naše restavracije – tukaj se počutijo domače, nam zaupajo in cenijo naš trud.

KFC JE SINONIM ZA PREVERJENO NAJBOLJŠI IZDELEK

Kjerkoli se nahajate, vedno ste lahko prepričani, da je hrana v KFC-ju sveža, pripravljena tik pred postrežbo – lastnoročno in čisto od začetka.

Ker je le tako najokusnejša.

PIŠČANEC

2- DO 3-KRAT TEDENSKO DOSTAVLJEN IZ IZKLJUČNO PREVERJENE REJE, LASTNOROČNO PRIPRAVLJEN TIK PRED POSTREŽBO, ZGOLJ CELI KOSI PIŠČANCA, TOREJ NEMLETO MESO.

ZELENJAVA

LE NAJBOLJŠI DOBAVITELJI, SVEŽA, DOSTAVLJENA DVA- DO TRIKRAT TEDENSKO IN PRIDELANA NA IZBRANIH KMETIJAH.

PEKOVSKI IZDELKI

LE IZ NARAVNIH SESTAVIN,
BREZ KONZERVANSOV.

KFC – IZJEMNO VISOKI STANDARDI ZA IZDELKE IN STORITVE

PREVERJENO NAJBOLJŠE

Meso, ki ga strežemo v naših restavracijah, prihaja iz izključno preverjene reje. Želimo streči le najboljše naravne izdelke, zato vedno izberemo najbolj cenjene dobavitelje.

BREZKOMPROMISNA SVEŽINA

Prepričani smo, da so sveže sestavine osnova dobrega obroka. Zato so izdelki v naše restavracije dostavljeni večkrat tedensko.

PRIPRAVLJENO TIK PRED POSTREŽBO

Vsak dan lastnoročno pripravljamo meso: paniramo, pražimo in pečemo. Vsako jed pripravljamo od začetka do konca, kar pojasnjuje njen popoln okus.