Restavracije imamo v več kot 100 državah, vsak dan nas obiskuje nekaj milijonov zadovoljnih strank. Težko je verjeti, da je imel Harland Sanders leta 1930 ob odprtju prve KFC restavracije le edinstven recept za pripravo piščanca in močno prepričanje v svoj bodoči uspeh. Od samega začetka je bil zvest enemu načelu, ki ga je strogo spoštoval:
»Česarkoli se lotiš, delaj predano in najbolje kot zmoreš!«
Kljub temu, da je od takrat preteklo že mnogo let, se še vedno držimo istega načela.
Prepričani smo, da je ravno to odgovorno za KFC-jev uspeh in zahvaljujoč temu se toliko ljudi odloči obiskati naše restavracije – tukaj se počutijo domače, nam zaupajo in cenijo naš trud.
Kjerkoli se nahajate, vedno ste lahko prepričani, da je hrana v KFC-ju sveža, pripravljena tik pred postrežbo – lastnoročno in čisto od začetka.
Ker je le tako najokusnejša.
2- DO 3-KRAT TEDENSKO DOSTAVLJEN IZ IZKLJUČNO PREVERJENE REJE, LASTNOROČNO PRIPRAVLJEN TIK PRED POSTREŽBO, ZGOLJ CELI KOSI PIŠČANCA, TOREJ NEMLETO MESO.
LE NAJBOLJŠI DOBAVITELJI, SVEŽA, DOSTAVLJENA DVA- DO TRIKRAT TEDENSKO IN PRIDELANA NA IZBRANIH KMETIJAH.
LE IZ NARAVNIH SESTAVIN,
BREZ KONZERVANSOV.
Meso, ki ga strežemo v naših restavracijah, prihaja iz izključno preverjene reje. Želimo streči le najboljše naravne izdelke, zato vedno izberemo najbolj cenjene dobavitelje.
Prepričani smo, da so sveže sestavine osnova dobrega obroka. Zato so izdelki v naše restavracije dostavljeni večkrat tedensko.
Vsak dan lastnoročno pripravljamo meso: paniramo, pražimo in pečemo. Vsako jed pripravljamo od začetka do konca, kar pojasnjuje njen popoln okus.