ZAPOSLITEV

Naš recept za profesionalni uspeh? 100 % pristnost!

Poleg tega:

– jasna delovna pravila,

– možnost stalnega napredka,

in

– ekipa ljudi, ki jih združuje prava strast.

Zainteresiran? Odlično!

Preveri ponudbe, ki smo jih pripravili zate. Predlogov je veliko, zato izberi tiste, ki ti najbolj odgovarjajo.


KOGA IŠČEMO?

Zanašamo se na ljudi, ki so pri svojem delu angažirani in strastni, tako kot mi.

Znano je, da so nam najpomembnejši gosti, ki vsak dan obiščejo naše restavracije. Zato z največjim zadovoljstvom opazujemo njihove srečne obraze.

Želimo si zgraditi ekipe, v katerih vsi člani delajo skupaj in se lahko zanesejo drug na drugega. S pozitivno energijo in prijateljskim odnosom ustvarjamo edinstveno delovno vzdušje, posledično pa edinstveno vzdušje v naših restavracijah.

Če:

– se znajdeš v dinamičnem delovnem okolju,

– želiš napredovati,

– imaš rad izzive,

– iščeš kraj, kjer lahko vse to dosežeš...

si na pravem mestu – čakamo te!


ZAPOSLITEV PRILAGOJENA TVOJEMU ŽIVLJENJU

Si študent?

Imaš družinske obveznosti ali hobije, ki se jim želiš posvetiti?

Ponujamo možnost drsečega delovnega časa.

Vemo, kako pomembno je prilagajanje dela individualnim potrebam. Želimo ti dati priložnost, da izboljšaš svoje veščine in tako doprineseš naši ekipi.

Ponujamo in zagotavljamo:

– fleksibilen delovni čas in

– jasne pogoje sodelovanja.

Vse to za tvoje dobro počutje, če se odločiš sodelovati z nami.

Ko sem študiral drugo leto in treniral borilne športe, sem mislil, da nimam možnosti za redno delo, ki bi ga lahko združil s svojimi obveznostmi. Kolegica mi je predlagala KFC in po srečanju z upraviteljico sem vedel, da je to mogoče! Dogovorili smo se glede moje razpoložljivosti in trenutno delam polovični delovni čas. Urnik se pripravlja iz tedna v teden in če dobim priložnost za kandidiranje na drugem razpisu, lahko zaprosim za prost dan. Vesel sem, da sem lahko tako hitro dobil prvo poklicno izkušnjo, hkrati pa lahko zaslužim za vsakodnevne stroške.

ČE PRIČAKUJEŠ VEČ, JE NAPREDOVANJE ZAGOTOVLJENO

Vsem našim zaposlenim zagotavljamo uvodno usposabljanje, kjer lahko razvijejo svoje veščine.

Uporabljamo sodobne tehnike učenja, in sicer:

– e-učenje,

– usposabljanje na delovnem mestu,

– usposabljanje v učilnici,

– simulacije in

– samostojno učenje.

Uporabo monotonih učnih priročnikov in gradiv smo močno zmanjšali!

Če IŠČEŠ NEKAJ VEČ, ti KFC lahko pokaže jasno poslovno pot.

Pridruži se naši ekipi in si utri pot do poklicnega razvoja. Samo od tebe je odvisno, kako hitro boš napredoval in kakšno mesto boš prevzel. V KFC-ju vsako leto na stotine delavcev napreduje na vodilne položaje! Vselej pomagamo pri doseganju poklicnih ciljev.

Ko sem začela delati kot uslužbenka v KFC restavraciji, nisem pričakovala, da bom tako hitro napredovala. Dobro sem se počutila, ko sem pomagala drugim zaposlenim, zato sem dobila priložnost, da se dokažem kot inštruktorica. Opravila sem preizkuse KFC standardov in opravila postopek certifikacije, da sem lahko poučevala nove kolege ali aktivno sodelovala na sestankih. Trenutno sem upraviteljica izmene – svojo nadarjenost lahko izkoristim za vodenje in vplivam na izgradnjo harmonične, uspešne ekipe.


KFC – TO SMO LJUDJE, KI DRUG DRUGEGA CENIMO

V KFC-ju verjamemo, da je vse mogoče.

Kot ekipa lahko dosežemo vsak cilj – zahvaljujoč delovni kulturi, ki temelji na naših temeljnih vrednotah. Te so sledeče.

Usmerjenost k strankam, poslovna odličnost, ambiciozni cilji, povratne informacije, odgovornost do ljudi, pozitivna energija in če računate na nas, se obrestuje.

Če se želiš pridružiti izjemni ekipi, je delo v KFC-ju pravo zate!

Tu srečaš ljudi s smislom za humor, zaupanjem v lastne sposobnosti in veliko pozitivne energije. Bili smo priča številnim novim prijateljstvom, ki so se začela v naših restavracijah.

"Moja KFC ekipa je zame kot druga družina in pogosto skupaj preživljamo tako prosti kot delovni čas. Izleti, kino, celo skupna potovanja med vikendi so običajni del naše službe. Smo usklajena in dobro povezana ekipa. Organiziramo delovne zabave, rojstnodnevna praznovanja v restavraciji in turnirje v biljardu. Pri nas ni nikoli dolgčas!"


NEKAJ VEČ

KFC je mednarodno, dinamično in hitrorastoče podjetje. Delo v KFC-ju tako prinaša tudi druge ugodnosti in zanimivosti, kot so:

– dodatek na rezultate,

– nagrade,

– in številne druge.

Poleg tega ti kot članu KFC ekipe pripada 25 % popust, ne le v KFC restavracijah temveč tudi v vseh AmRest restavracijah – Pizza Hut, Burger King in Starbucks.